news        mail   location

 
 

Prin rugăciune aducem laudă lui Dumnezeu şi-L preamărim urmând îndemnul psalmistului: „Toată suflarea să-L laude pe Domnul!” (Psalmul 150, 6). Totodată, prin ea noi mulţumim lui Dumnezeu, arătându-ne recunoştinţa pentru toate darurile şi binefacerile primite de la El.



 

Pentru a ne manifesta iubirea faţă de Dumnezeu trebuie să intrăm în dialog cu El şi acest lucru îl facem prin intermediul rugăciunii. Pentru că ea este respiraţia noastră duhovnicească prin care ne manifestăm plenar starea de comuniune cu Dumnezeu.

Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul din cadrul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului a organizat o activitate catehetică la școala din localitate, în care părintele slujitor Dan Stancu de la parohia Glavacioc, protoieria Costești, a vorbit copiilor despre frumusețea rugăciunii și a explicat importanța dialogului pe care trebuie să-l avem cu Dumnezeu. În finalul întâlnirii au fost oferite daruri copiilor.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar