news        mail   location

 
 

La iniţiativa şi cu binecuvântarea Înalt Prea Sfinţitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeşului şi Muscelului, la începutul lunii aprilie 2009 a luat fiinţă Centrul de Pelerinaj „Sfânta Filoteea” al Episcopiei Argeşului şi Muscelului.

Sediul acestui centru se află în cadrul Parohiei „Sfântul Mucenic Pantelimon” din Piteşti, strada George Stephănescu, nr. 1B (în spatele Spitalului Judeţean Argeş), iar responsabilul cu această activitate a fost desemnat P.C. Preot Ciprian Vuţan.

„Ne dorim ca acest Centru de Pelerinaj să coaguleze în jurul său toate activităţile cu caracter turistic-educativ pe care parohiile din Eparhia noastră le desfăşurau până acum. Dorim să fie o activitate simfonică, având ca temelie dorinţa de cunoaştere a realităţilor spirituale, atât din ţară cât şi de peste hotare. La această simfonie invităm toate Centrele de Pelerinaj din ţară, parohiile din Eparhia Argeşului şi Muscelului, fundaţiile care au acest obiect de activitate şi pe credincioşii ce doresc să-l cunoască mai profund pe Hristos”.

Pentru mai multe informaţii:

Centrul de Pelerinaje „Sfânta Filoteea” al Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului

Agenţia de turism „Basarab Travel” licenţa Nr. 5514 din 12. XI. 2009
Tel./Fax: 0248.280.317; Mobil: 0784111330;
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar