news        mail   location

 
 

Copiii sunt un dar şi o binecuvântare de la Dumnezeu pentru familie şi societate, pe care trebuie să-i preţuim şi să-i educăm în duhul Evangheliei lui Hristos şi al valorilor creştine. Creşterea copiilor trebuie realizată cu iubire părintească şi responsabilitate maximă, prin rugăciune şi educaţie pentru fapte bune.



 

Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul din cadrul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului a organizat o activitate în parohia Cerbu din protoieria Pitești. Părintele slujitor Ștefan Viorel a primit vizita copiilor de la grădinița din localitate, coordonați de doamna educator Emilia Fiță, le-a rostit un cuvânt catehetic, i-a împărtășit și le-a oferit cadouri constând în jucării, dulciuri, rechizite, cărți și iconițe, iar în finalul întâlnirii, au avut parte de o activitate de recreere în aer liber.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar