news        mail   location

 
 

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, împreună cu Invictus România, Primăria Pitești, Direcția Județeană pentru Sport Argeș, și Inspectoratul Școlar Județean Argeș, organizează în data de 15 Iunie 2024, începând cu ora 11:00, în Parcul Lunca Argeșului din Municipiul Pitești, Județul Argeș, competiția sportivă, intitulată:

Crosul caritabil Alergăm pentru viață!

 

Evenimentul sportiv se adresează tuturor persoanelor de sex feminin și masculin, care iubesc viața și sănătatea, și doresc să contribuie financiar pentru ajutorarea unui caz medical grav.

Este vorba de tânărul Bolog Nicolae Andrei din județul Argeș, diagnosticat cu malformație cardiacă congenitală complexă.

Persoanele care doresc să participe la competiția sportivă se pot înscrie în dimineața zilei de 15 Iunie 2024, în cadrul locurilor special amenajate în acest sens, în cadrul Parcului Lunca Argeșului.

În cadrul competiției sportive vor existența două secțiuni:

1.copii – vârsta cuprinsă între 9 și 14 ani.

2.adulți – vârsta cuprinsă între 15 ani și nelimitat.

Fiecare participant va primi un tricou personalizat.

Contribuția de înscriere pentru copii este de 25 lei, iar pentru adulți de 40 lei.

Toate fondurile colectate în urma crosului caritabil, vor fi redirecționate către familia micuțului Bolog Nicolae Andrei, în vârstă de 1 an și 6 luni.

De asemenea, doritorii pot dona și în contul social al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului:

RO49RNCB0024010930810104

Vă așteptăm să alergăm împreună pentru viață și pentru o cauză nobilă!

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar