news        mail   location

 
 

Educaţia este forma cea mai înaltă în lucrarea de modelare şi formare a caracterului şi personalităţii copiilor şi tinerilor. Din acest motiv, educaţia ar trebui să fie prioritatea fundamentală a oricărei societăţi care doreşte progresul spiritual şi bunăstarea materială a poporului.

 

În dezvoltarea unei educaţii autentice pentru viaţă este esenţială cultivarea unei legături statornice şi a unei cooperări rodnice între Biserică, Familie şi Şcoală, precum şi valorificarea contribuţiilor specifice acestora.

În Duminica Sfântului Grigorie Palama din Postul Mare, Parohia Găvana IV a avut bucuria să premieze elevi de la Școala Gimnazială "Adrian Păunescu" Pitești, în cadrul Concursului Național, cu participare internațională  "Impreună cu Hristos în viață". Îndrumați de d-na profesoară Daniela Iordache, aceștia au obținut rezultate onorante, care arată implicarea elevilor pentru aprofundarea și aplicarea în viața duhovnicească a principiilor biblice, astfel :

- Mențiune: Coman Ștefan Mihai

- Premii speciale: Grecu Anastasia Marina, Burcea Patrisia Andreea, Mihai Cristina Maria.

Elevii au primit daruri din partea coordonatorului și a preoților parohiei, ceea ce arată profunda implicare a Bisericii în viața societății și pregătirea duhovnicească a viitorilor adulți.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar