news        mail   location

 
 

Credinţa în Dumnezeu este cea mai mare zestre spirituală pe care Familia, Biserica, Şcoala şi Comunitatea o pot transmite copiilor, pentru că ea îi ajută pe tineri să facă deosebire între valori eterne şi valori efemere şi le formează personalitatea, învăţându-i să cultive bunătatea şi omenia, iubirea de Dumnezeu şi de semeni, recunoştinţa faţă de generaţiile trecute şi responsabilitatea faţă de prezent şi de viitor.



 

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul a desfășurat o activitate catehetică în biserica parohiei Glâmbocata, protoieria Topoloveni.

Părintele slujitor Grigore Ion Florin a vorbit copiilor din grupa de cateheză despre învățăturile care se desprinde din pilda Samarineanului milostiv, iar în urma acestui proiect participanții au adus hăinuțe, caiete, rechizite și jucării, care vor fi duse beneficiarilor Așezământului de la Valea Plopului.

Activitatea se înscrie în cadrul Concursului național Catehetic al Patriarhiei Române: „Cuvântul care vindecă”.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar