news        mail   location

 
 

În fiecare zi vorbim cu Dumnezeu prin intermediul rugăciunii. A ne ruga este modul nostru natural de a intra în comuniune cu Persoanele Preasfintei Treimi: Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt. Ea este darul nostru primit de la Dumnezeu pentru a putea intra în comuniune cu El. 

Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul  - Biroul de Catehizare, a desfășurat o activitate catehetică în parohia Rătești, protoieria Topoloveni.

Părintele slujitor Duminică Gheorghe Cătălin a fost prezent în mijlocul copiilor de la GPN Rătești, rostind un cuvânt în care a arătat că prin rugăciune ne încredinţăm viaţa purtării de grijă a lui Dumnezeu. Ne rugăm pentru tot ceea ce este de folos spre mântuirea sufletelor noastre, pentru sănătatea noastră şi a semenilor noştri. Prin rugăciune cerem de la Dumnezeu ajutor în necazuri şi în nevoi. Nu uităm să-I mulţumim pentru toate binefacerile primite. Rugăciunea este de laudă şi mulţumire adusă lui Dumnezeu, dar mai ales de cerere, când aducem înaintea Preasfintei Treimi dorinţele noastre creştineşti, neuitând să ne rugăm şi pentru semenii noştri.

În final a dăruit celor mici, iconițe, rechizite, reviste de activități, cărți de colorat, jucării și dulciuri!

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar