news        mail   location

 
 

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul –Biroul de Cateheză a desfășurat la Mânăstirea Slănic Tabăra județeană de creație - sculptură religioasă ”Sfântul Apostol și Evanghelist Luca”, ediția a VIII-a. 


 


 

Copiii de la școlile din jurul municipiului Curtea de Argeș au fost primiți cu drag de Părintele Clement, starețul mănăstirii, iar meșterul popular, Dan Gherasimescu i-a îndrumat să realizeze diferite obiecte din lemn. 

Tema de anul acesta a fost ”Simboluri tradiționale românești”.

Copiii au fost cazați și au servit masa la mânăstire, au participat la sfintele slujbe, au făcut drumeții în natură și s-au bucurat de noii prietenii.

Tabăra a fost coordonată de Părintele Dan-Florin Obrocea, Consilier Învățământ și Activități cu Tineretul, care a transmis binecuvântarea Înalpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului și a mulțumit tuturor pentru activitatea frumoasă și de Părintele Vasile-Cornel Ilina, Coordonatorul Biroului de Cateheză și Activități cu Tineretul din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș.

Centrul eparhial a inițiat și organizat un program de tabere și activități, Tabăra de la Mânăstirea Slănic fiind prima din acest an, unde copiii și tinerii din cuprinsul Arhiepiscopiei se pot bucura de o altfel de vacanță.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar