news        mail   location

 
 

Colindatul este un obicei străvechi. Cei dintâi colindători au fost păstorii care au venit la peștera luminată unde S-a născut Pruncul Iisus și bucurându-se de acest semn ceresc și de glasul îngerilor, au vestit în cetatea Betleemului minunea la care au fost martori.



 

 

     Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul al Eparhiei Argeșului și Muscelului a organizat o activitate în biserica parohiei Smei din protoieria Costești. Copiii de la Școala Gimnazială nr. 1 din Costești, dirijați de profesor Ene Andrei, precum și solista Karina Oprea, elevă a Școlii de Arte Populare și Meserii din Pitești, au susținut un program de colinde. Părintele slujitor Ștefan Viorel împreună cu profesorul Ene Andrei au mulțumit copiilor tot prin colindă, după care au fost oferite daruri de Crăciun.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar