news        mail   location

 
 

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul –Biroul de Cateheză a participat la o activitate educațional-catehetică și de creație de Ziua Națională.



 

Doamna profesor învățământ preșcolar, Maria-Claudia Țugurin împreună cu copiii, după rugăciunea de la începutul orelor, au desenat și au colorat planșe care simbolizează ziua de 1 decembrie, amintindu-ne de 1 decembrie 1918, evenimentul principal din istoria României.

La această activitate au participat profesor Elena Ilina, directoarea școlii gazdă, alături de Părintele Dan-Florin Obrocea, Consilier al Sectorului Învățământ și Activități cu Tineretul care a adus binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, care a adresat un îndemn tuturor pentru a cinsti țara noastră și Părintele Vasile-Cornel Ilina, Coordonatorul Biroului de Cateheză și Activități cu Tineretul din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș.

La final, lucrările au fost expuse.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar