news        mail   location

 
 

Cu binecuvântarea Înalpreasfințitului Părinte Calinic, în baza parteneriatului din Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul -Biroul de Cateheză și Școala Gimnazială Nr. 1 Ciofrângeni, doamnele profesoare Ana-Maria Sabie și Mariana-Cati Deaconu au organizat o excursie tematică cu elevii școlii. 

Elevii și cadrele didactice s-au închinat la Catedrala Mitropolitană din Timișoara, Mânăstirea Piatra Scrisă (Caraș-Severin) și Mânăstirea Mraconia (Cazanele Dunării, Orșova) și au vizitat Muzeul Porțile de Fier, Statuia-Capul lui Decebal, Parcul Brâncuși. 

Excursia a avut ca scop cunoașterea frumuseților țării noastre și valorificarea cunoștințelor dobândite la orele de religie. Aceasta oferă posibilitatea elevilor de a-și dezvolta spiritul de prietenie, voința, disciplina și capacitățile organizatorice și contribuie la lărgirea cunoștințelor teoretice, întregește efectul instructiv-educativ al activității didactice, realizând în acest mod, legătura dintre teorie și practică.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar