news        mail   location

 
 

S-a mai scris despre Apa cea miraculoasă, care are locul ei de Regină în viața lumii, a Universului, și mai ales în viața fiecăruia dintre noi.

 

Am spus mai înainte vreme, că noi nu prea bem apă cât trebuie (2, 3 litri pe zi!), și în consecință, ar fi bine dacă s-ar controla fiecare mașină în rulaj, să se vadă dacă pasagerii au apă, obligație absolută. Să primim, cu bunăvoință, îndemnarea de a avea grijă de sănătatea primară a organismului.

Repetăm ca să nu se uite, deși de îndată se uită, dar să nu se uite, și să nu neglijăm consumul de APĂ, atât de des recomandat de televiziunile și radiourile din România.

Chiar credeți că nu este important pentru viața noastră? Apa este necesară organismului ca și aerul ce-l respirăm. Să nu se uite acest lucru, de niciun muritor de pe fața Pământului. Creierul uman conține 78% apă! Și tot organismul, la fel. Apa ajută creierului și organismului întreg să-l țină proaspăt, să poată funcționa. Așa spun toate cercetările de specialitate. Să amintim despre celebrul profesor-medic din Japonia, Masaru Emoto (1943-2014), care a arătat în numeroasele studii publicate care sunt avantajele apei, care sunt mesajele ascunse din apă, arătând valoarea apei ca structură și mai ales pentru funcțiile cerebrale. Doctorul neurochirurg, savantul Alexandru Ciurea, ne spune că: „Apa nu trebuie privită doar ca o simplă băutură, ci este bine ca apei să-i vorbești, să fie binecuvântată dacă se poate, și când spunem rugăciunea „Tatăl nostru” și ajungem la cererea „Dă-ne nouă pâinea noastră cea de toate zilele”, ar trebui să completăm cu: „Dă-ne nouă și apa noastră cea de toate zilele, ca să fim sănătoși.”

Ca să menținem un creier sănătos, trebuie apă, multă apă! Personal, pledez pentru apă alcalină, pentru că aceasta schimbă PH-ul din organism și împinge organismul spre o linie de apărare mai bună. Organismul nostru se naște alcalin și devine, treptat-treptat, acid. Bând apă alcalină, noi menținem un PH alcalin în organism. Cancerul se dezvoltă în aciditate, toată lumea știe asta.”

Insistăm, să nu uitați: beți apă. Când devine sălcie, adăugați și jumătate vin alb sau negru (II Macabei 15, 40).

Calinic Argeșeanul

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar