news        mail   location

 
 

Așa cum ați citit, lipsa apei alcaline, de izvor, duce la dezvoltarea cancerului. Tot așa, depresiile se dezvoltă în aciditate, toate bolile neurodegenerative (Alzheimer, Parkinson, demență), neurovasculare, tot în aciditate.

 

„Dați-le alcalinitate! Dacă le dăm apă alcalină boala se oprește, nu se mai dezvoltă. Deci, trebuie să bem apă alcalină.

Prima întrebare asupra apei alcaline din comerț este: suntem corecți sau nu suntem corecți când spunem că apa aceea este alcalină? Eu cred că nu, scrie doctorul savant Alexandru Ciurea în cartea sa minunată: Sănătatea Creierului, pe înțelesul tuturor, și continuă: „Al doilea aspect este că acea apă se transportă în niște recipiente din plastic, iar vara, căldura din acel plastic este extrem de periculoasă. Pe când în cazul aparatelor care fac asta la domiciliu, prin conectarea la sursa de apă și transformarea ei în apă alcalină, apa respectivă rămâne în casa ta. Am avut de curând un pacient cu accident vascular cerebral. A evoluat atât de frumos după ce a băut apă alcalinizată produsă de aceste aparate, de n-aveți idee! Un alt exemplu este un bun prieten de-al meu de la Constanța. A fost operat în urmă cu aproximativ 8 ani în Turcia, pentru cancer la colon (cea mai dificilă formă de cancer în întreg organismul). Consumă apă alcalină de când s-a operat și nu a avut niciun fel de recidivă. Nu este un medicament, dar contribuie la fel ca celelalte, la menținerea unui organism sănătos.”

Cred că și cei care citiți aceste rânduri, ați văzut căprioare și cerbi, oi, capre, cai, zimbri, bivoli, lei, tigri, lupi, urși și tot felul de floră și faună și ați înțeles că regnul animal și mineral, se adapă cu apă din izvoarele care brăzdează munții, dealurile și câmpiile României. Toate sunt sănătoase, voinice, vioaie și nu s-au îmbătat cu apă rece de izvor.

Să facem la fel și noi, regnul uman! La apa izvoarelor, oameni buni!

Calinic Argeșeanul

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar