news        mail   location

 
 

Spitalul Municipal din Curtea de Argeș a aniversat astăzi 38 de ani de existență. Cu această ocazie, Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, a săvârșit o slujbă de binecuvântare a acestei instituții medicale, fiind înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.



 

La acest eveniment important a fost prezent domnul Panțurescu Constantin, primarul orașului Curtea de Argeș, precum și managerul spitalului împreună cu personalul medical.

Tot astăzi, Chiriarhul Eparhiei a săvârșit și o slujbă de pomenire pentru membrii personalului medical care au trecut la Domnul în cei 38 de ani de funcționare a spitalului.

În cuvântul rostit, Ierarhul Argeșean a dorit să evidențieze importanța pe care o au medicii în viața tuturor pacienților, ei fiind oamenii lui Dumnezeu înzestrați cu darul de a vindeca bolile trupești.

La aniversarea a 38 de ani de existență, Spitalul municipal din Curtea de Argeș se află într-un amplu proces de restaurare și utilare cu aparatură medicală de actualitate. În acest sens, Primăria Municipiului Curtea de Argeș a reușit să implementeze un proiect European care va aduce la spitalul din Curtea de Argeș investiții de aproape 8 milioane de euro.

Spitalul Municipal Curtea de Arges acordă servicii de spitalizare continuă, servicii ambulatorii de specialitate, servicii de spitalizare de zi sau servicii paraclinice în următoarele specialităţi: anestezie şi terapie intensivă, medicină internă, pediatrie, chirurgie generală, obstetrică-ginecologie, medicină de laborator, radiologie – imagistică medicală.

Continuitatea asistenței medicale este asigurată in Spitalul Municipal Curtea de Arges de către medici de specialitate  prin două linii de gardă, organizate astfel: linie de gardă pentru specialitățile medicale si linie de gardă pentru specialitățile chirurgicale.

           

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar