news        mail   location

 
 

Rodirile credinţei creştine în sufletele oamenilor sunt multiple: în primul rând, cele de natură spirituală şi, în al doilea rând, cele de natură materială. Cele de natură spirituală ating latura sufletească a fiecăruia, zămislind iubire, credinţă, pace, dreptate, virtuţi care îmbogățesc modul nostru de viaţă, care dau sens exis­tenței noastre. Împlinirile materiale sunt cele vizibile în viaţa omului, a comunităţii şi a societăţii omeneşti.



 

Începând cu anul 2010, bătrânii care se află în Centrul Medico-Social Dedulești, primesc de sfintele sărbători daruri constând în alimente pentru mesele din această perioadă.

Preoții slujitori: Băluță Nicolae Mădălin de la parohia Dedulești, Tache Cosmin de la parohia Morărești, Vladu Popa Victor de la parohia Vărzaru și Vâlcescu Eduard de la parohia Ioanicești, au oferit alimentele necesare pentru mesele din cele trei zile de sărbătoare.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar