news        mail   location

 
 

Săracul în care Hristos se ascunde este pentru noi nu numai o dificultate, ci și o șansă aceea de a ne manifesta iubirea noastră. Ajutând pe cei săraci și fără de ajutor, noi devenim mâinile iubirii lui Hristos. În responsabilitatea noastră față de cei aflați în suferință, Dumnezeu ne cheamă să-i împrumutăm mâinile noastre pentru a ne arăta prin noi nemărginita Lui iubire față de fiecare ființă umană creată după chipul Său și chemată la bucuria veșnică din Împărăția Cerurilor.



 

Sectorul Social, Filantropic și de Misiune al Eparhiei Argeșului și Muscelului a inițiat o campanie de sfintele sărbători, în care să fie oferite pachete consistente copiilor din parohiile argeșene și muscelene. O etapă a acestui proiect s-a desfășurat în parohia Drăganu, protoieria Pitești, fiind oferite daruri copiilor din parohie.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar