news        mail   location

 
 

Se spune că faptele bune sunt aripile cu care ne înălțăm spre Cer și spre Împărăția lui Dumnezeu, iar milostenia pe care ar trebui să o facem în post poate avea un început-bun încă din prima zi de post! 

Însuși Mântuitorul Hristos a trăit o viață de daruire și ne-a lăsat milostenia față de cei sărmani și nevoiași ca un îndemn cu valoare de „testament”: „Veniți, binecuvântații Tatălui Meu, moșteniți Împărăția cea pregătită vouă de la întemeierea lumii. Căci flămând am fost și Mi-ați dat să mănânc; însetat am fost și Mi-ați dat să beau; străin am fost și M-ați primit; gol am fost și M-ați îmbrăcat; bolnav am fost și M-ați cercetat; în temniță am fost și ați venit la Mine”.

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Parohia Rătești,  a organizat o colectă, activitate coordonată de părintele slujitor Duminică Gheorghe Cătălin,  și cu sprijinul copiilor minunați ai Liceului "Ion Mihalache" din Topoloveni,  al unor cadre didactice ale Liceului, și  ale GPN. Rătești, și al enoriașilor din Parohia Sfântul Nicolae - Rătești, s-a reușit să bucurăm sufletele a peste 300 de copii, de la 2 luni în sus, și al unor persoane cu dizabilități ce se află la Asociația Pro Vita de a Valea

Acestea au primit produse alimentare, dulciuri,  produse de igienă,  rechizite,  haine și încălțăminte,  și jucării.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar