news        mail   location

 
 

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul –Biroul de Cateheză a organizat o activitate educațional-catehetică și socială la Biserica Valea Danului.

 

A dărui este o artă și un subiect al multor studii în diverse domenii. Principalul beneficiu este conectarea pe care o realizăm cu ceilalți, prin relația de afecțiune care ne conferă sens și semnificație.

Proiectul ”Bucuria de a dărui” coordonat de Parohia Valea Danului reprezentată de părintele Vasile-Cornel Ilina, Școala Gimnazială Nr. 1 Valea Danului reprezentată de director, profesor Elena Ilina, alături de oameni cu suflet frumos a adus bucurii copiilor din parohie.

Activitatea a fost coordonată de Părintele Dan-Florin Obrocea, Consilier Învățământ și Activități cu Tineretul și de Părintele Vasile-Cornel Ilina, Coordonatorul Biroului de Cateheză și Activități cu Tineretul din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș.

Acest har de a dărui este propriu fiecăruia, unic, irepetabil și dependent doar de evoluția spirituală în care ne găsim la un moment dat al vieții noastre.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar