news        mail   location

 
 

Sectorul de Învățământ și Activități cu Tineretul - Biroul de Cateheză, al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, a consacrat printr-un eveniment festiv  la Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Mioveni, activitatea 1 iunie – Ziua Copilului în Biserică. Părinții slujitori au premiat copiii, profesorii, preoții care desfășoară activități de catehizare la Centrul cultural al Catedralei,  implicați în buna desfășurarea a orelor de cateheză. 

Au fost oferite diplome, dulciuri, prilej cu care copiii au împărtășit amintiri din timpul orelor și au vizionat momente ale activităților. Prin orele de cateheză Catedrala din Mioveni oferă copiilor oportunitatea de comunicare și comuniune prin mărturisirea credinței noastre ortodoxe, participarea la viața Bisericii prin grupul de intervenție filantropică și promovează cultura și spiritualitatea românească. 

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar