news        mail   location

 
 

O educație solidă presupune acumularea de cunoștințe din domenii diverse, conștientizarea utilității lor existențiale și aplicarea contextuală a acestora. Educația autentică include și cunoștințe religioase, dimensiunea rațională și cea duhovnicească fiind esențiale în cadrul actului educațional.



 

Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul din cadrul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului desfășoară activități educative pentru elevii argeșeni și musceleni.

La Centrul Social-Cultural „Sfânta Maria Magdalena”  - Parohia Găvana IV din municipiul Pitești, prin dragostea voluntarilor, au loc săptămânal meditații pentru elevi, după cum urmează: sâmbăta participă elevii care se pregătesc pentru Evaluarea Națională, pregătindu-se la matematica și limba și literatura română, iar în ziua de marți se fac meditații la Logică și argumentare pentru elevii clasei a XII-a.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar