news        mail   location

 
 

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul –Biroul de Cateheză a organizat o activitate educațional-catehetică și socială la Biserica ”Sfântul Ierarh Nicolae și Sfânta Muceniță Filofteia” Valea Danului.

 

Bucuria de a dărui poate consta în timpul acordat cuiva în nevoie, într-un cuvânt de încurajare sau într-un cadou simbolic. Aceste gesturi pot schimba în bine ziua sau chiar viața cuiva și pot crea o legătură de sprijin și solidaritate în comunitate.

În lumina „Anului omagial al pastoraţiei şi îngrijirii bolnavilor” şi  „Anului comemorativ al tuturor Sfinţilor tămăduitori fără de arginţi”, se desfășoară Proiectul educațional interjudețean catehetic–social și de voluntariat ”Bucuria de a dărui”. Acesta este inițiat și coordonat de Parohia Valea Danului în parteneriat cu Școala Gimnazială Nr. 1 Valea Danului reprezentată de director, profesor Elena Ilina, alături de oameni cu suflet mare.

Activitatea a fost coordonată de Părintele Dan-Florin Obrocea, Consilier Învățământ și Activități cu Tineretul și de Părintele Vasile-Cornel Ilina, Coordonatorul Biroului de Cateheză și Activități cu Tineretul din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș.

 Atunci când oferim cu inima deschisă, stabilim legături autentice și sentimente de recunoștință. Gesturile mici sau mari de generozitate pot crea amintiri durabile și întăresc legăturile sociale.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar