news        mail   location

 
 

Dincolo de definiții, este clar că educația umanizează ființa umană încă de la naștere, adică îl face pe copil să ajungă om și să poată trăi între oameni. Poate că omul, dacă ar fi o ființă izolată, dacă ar trăi singur, atunci educația ar putea să fie facultativă sau superficială ori să lipsească de tot. Dar omul este o ființă socială și, deci, trăiește numai în comunitate și, câteodată, chiar în comuniune cu alți oameni, fapt pentru care educația este indispensabilă.



 

În perioada februarie-iunie 2024, în cadrul Centrului Socio-Cultural „Sfânta Maria Magdalena” al parohiei Găvana IV din municipiul Pitești, au loc, gratuit, meditații la Limba și Literatura Română și Matematică, pentru elevii de clasa a VIII-a,  făcute de profesori de specialitate. Părintele slujitor Pleșa Victor Marius coordonează grupa de 13 elevi care, în fiecare săptămână participă la programul de meditații.  

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar