news        mail   location

 
 

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul -Biroul de Cateheză a participat la o activitate educațional-catehetică la Grădinița ”Căsuța cu Povești” din municipiul Curtea de Argeș.



 

Copiii îndrumați de doamna profesoară Maria-Ramona Ciolpan au desenat și colorat diferite planșe cu chipul Sfinților Mucenici doctori fără de arginți Cosma și Damian.

Sfinții Mucenici Cosma și Damian de la nimeni nu luau plată pentru tămăduiri, de aceea au fost numiți și doctori fără de plată, căci numai de o plată ca aceasta prea scumpă aveau trebuință de la cei ce se tămăduiau, ca să creadă întru Hristos.

La activitate au participat Părintele Dan-Florin Obrocea, Consilier Învățământ și Activități cu Tineretul, care a adus binecuvântarea Înalpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, felicitând pe toți și Părintele Vasile-Cornel Ilina, Coordonatorul Biroului de Cateheză și Activități cu Tineretul din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș.

Întâlnirea face parte din Agenda Eparhială Catehetică dedicată ”Anului omagial al pastorației și îngrijirii bolnavilor” și ”Anului comemorativ al tuturor sfinților tămăduitori fără de arginți”.

La final, copiii au primit daruri.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar