news        mail   location

 
 

Profesorul îndeplinește o profesiune de o deosebită impor­tanță, aceea care asigură formarea și pregătirea personalității tinerelor generații și pregătirea lor profesională în cadrul instituțiilor de învățământ, strâns legate de viață, de activitatea socio-profesională, morală și cetățenească.



 

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, în parteneriat cu Școala Basarab I din municipiul Curtea de Argeș și parohia Înălțarea Domnului, a organizat o slujbă de pomenire pentru profesorii, lucrătorii și elevii școlii.

Preoții slujitori Herișanu Ion Cosmin și Paul Klaus Schmiedigen de la parohia Înălțarea Domnului a pomenit pe cei, care de-a lungul timpului au trudit pe altarul școlii, dar și pe elevii care au fost chemați la Domnul Dumnezeu.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar