news        mail   location

 
 

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul –Biroul de Cateheză a organizat o activitate educațional-catehetică și socială la Parohia Valea Danului.

 

În fiecare moment, când avem posibilitatea prin cadourile noastre, să arătăm unei persoane dragostea și grija noastră. 

După Sfânta Liturghie, preoții Dumitru Mihăilescu și Vasile-Cornel Ilina în baza parteneriatului cu Școala Gimnazială Nr. 1 Valea Danului reprezentată de profesor coordonator proiect Elena Ilina-directoarea școlii din localitate și cu Școala Gimnazială ”Mircea cel Bătrân” din Curtea de Argeș reprezentată de profesor coordonator proiect Otilia-Daniela Ionescu au oferit daruri copiilor în cadrul Proiectului Interjudețean”Un zâmbet pentru copii!”, ediția a V-a. 

 Activitatea a fost coordonată de Părintele Dan-Florin Obrocea, Consilier Învățământ și Activități cu Tineretul și de Părintele Vasile-Cornel Ilina, Coordonatorul Biroului de Cateheză și Activități cu Tineretul din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș.

Întotdeauna să oferim cadouri sincere care să conțină o parte din inima noastră.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar