news        mail   location

 
 

Cu binecuvântarea Părintelui Arhiepiscop Calinic Argeșeanul, la Paraclisul Universitar „Întâmpinarea Domnului” din Pitești a avut loc o întâlnire duhovnicească de dezvoltare personală. 



 

Împreuna cu studenții de la specializarea asistență medicală generală, din cadrul Universitatii Pitesti, sub coordonarea lect. univ. dr. Ioana Fratea, psihoterapeut integrativ și participarea părintelui Drd. Rafael Vintilă, psiholog clinician și psihoterapeut analitic, în aceasta sesiune de comunicări au fost  atinse numeroase subiecte cum ar fi rolul si importanta psihosomaticii în Medicină, importanța copingului religios în adaptare, rolul și caracterul sacru al rugaciunii și acțiunea directa asupra sistemului nervos prin ceea ce poarta denumirea de Neuroplasticitate și rolul contemplației.

La finalul întâlnirii toți participanții au primit cărți. 

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar