news        mail   location

 
 

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, cu purtarea de grijă a Părintelui Arhiepiscop Calinic, a desfășurat un seminar duhovnicesc, intitulat: „Relația dintre familie și dezvoltarea individuală: conexiuni psiho-spirituale”.



 

Paraclisul Universitar „Întâmpinarea Domnului„ al Universității din Pitești  a găzduit această activitate interactivă pentru tineri susținută de părintele Vintilă Rafael și de Lect. Univ. Dr. Andreea Bădulescu, directorul Centrului de consiliere și orientare - UPIT. 

Tinerii prezenți au aflat că în familia creștină, toate se fac și se duc împreună, atât cele bune, cât și cele grele ale vieții. 

Cei prezenți au avut posibilitatea să adreseze întrebări părintelui Vintilă Rafael pentru a putea găsi rezolvare la multe dintre problemele întâmpinate de către tânăra generație.

La final s-au oferit broșuri catehetice celor prezenți.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar