news        mail   location

 
 

Proiectul educativ „Școala de vară” este un mediu în care, pe lângă diversele lucruri pe care le învață, copiii au ocazia să experimenteze pe Dumnezeu și apartenența lor la Biserică.



 

În cadrul activităților, între copii are loc o adevărată întâlnire, prin care ei descoperă ceea ce îi unește, dar și ceea ce îi face unici, se descoperă pe ei înșiși. Regăsindu-se pe ei înșiși, de fapt se regăsesc în Hristos și în Biserică.

Părintele slujitor Iriminescu Tiberiu de la parohia Valea Mare, protoieria Topoloveni, dimpreună cu voluntarii din acest proiect, a desfășurat un atelier de creație, la care au participat numeroși copii. Activitatea a început în biserică, acolo unde copiilor le-a fost explicată pilda Semănătorului și aplicarea învățămintelor în ziua de azi, după care, în curtea lăcașului de cult, aceștia au personalizat glastre, în care au pus grâu la încolțit.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar