news        mail   location

 
 

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul –Biroul de Cateheză a organizat a VI-a ediție a taberei de pictură bisericească pe sticlă intitulată ”Sfântul Evanghelist Luca” la Mânăstirea Slănic.



 

Elevi din centrele catehetice din municipiul Curtea de Argeș și din împrejurimi s-au bucurat și în acest an de atmosfera duhovnicească, de slujbele bisericești și de părinți călugări primitori.

Ei au pictat frumoase icoane pe sticlă cu diferite chipuri de sfinți sub îndrumarea părintelui profesor, pictor bisericesc, Bogdan Ștefănescu.

La tabără au participat Părintele Dan-Florin Obrocea, Consilier Învățământ și Activități cu Tineretul, care a transmis binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului și a mulțumit pentru frumoasa activitate, și Părintele Vasile-Cornel Ilina, Coordonatorul Biroului de Cateheză și Activități cu Tineretul din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș.

Tabăra s-a desfășurat cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare.

Tabăra contribuie la îmbogățirea cunoștințelor copiilor despre frumusețile argeșene, a respectului pentru frumosul din natură, pentru artă, pentru cultură și religie.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar