news        mail   location

 
 

În data de 18 noiembrie s-a desfășurat în orașul regal, în prezența doamnei Inspector General din Ministerul Educației Mihaela Florina Alexandru, Simpozionul județean de geografie "Nicolae Lazăr " cu tema- Hazarduri și riscuri naturale-găzduit cu generozitate de prestigiosul Colegiu Național "Vlaicu Vodă ".



 

Manifestarea a fost un regal al geografiei argeșene, fiind premiați pentru merite deosebite, elevii care au reprezentat Argeșul la competițiile naționale de geografie . Domnul profesor Lucian Iliescu a primit diploma "Simion Mehedinți" și titlul GEO MAGISTER din partea Societății de Geografie din România .

Sub organizarea Domnului Inspector de geografie pe Județul Arges-Profesor Sebastian Florescu si a Doamnei Director a Colegiului Național Vlaicu Vodă-Profesor Cristina Paltineanu,elevii si profesorii ,precum si Doamna Inspector General ,au vizitat Ansamblul Mănăstiresc Curtea de Arges unde,cu binecuvantarea Înaltpreasfințitului Parinte Calinic, au fost însoțiți in Catedrala Mitropolitana, Palatul Mitropolitan, Paraclis si Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regală de către Parintele Adrian Enache ,prezentându-le istoria locului.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar