news        mail   location

 
 

Cu binecuvântarea Părintelui Arhiepiscop Calinic Argeșeanul, în perioada 7-9 mai, racla cu moaștele Sfântului Nectarie Taumaturgul de la Așezământul Sfinții Împărați din Pitești, a ajuns la parohia Fundeni din Protoieria Câmpulung Muscel.



 

În această după-amiază, pacienții și personalul angajat al Spitalului Municipal Câmpulung Muscel s-au putut bucura de acest sfânt odor care a poposit în biserica aflată în incinta instituției, unde s-a săvârșit o slujbă pentru sănătatea tuturor celor care trec pragul spitalului.

De acolo, racla a fost purtată în procesiune în fiecare secție medicală, aducând binecuvântare celor care se află pe patul de spital și înalță rugăciuni către Bunul Dumnezeu pentru însănătoșire.

După acest popas duhovnicesc, delegația care a adus racla cu moaștele Sfântului Nectarie a fost primită de preoți și credincioși la parohia Fundeni.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar