news        mail   location

 
 

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic Argeșeanul, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, organizează în data de 15 Decembrie 2023, ora 18:00, la Casa Sindicatelor din Municipiul Pitești,  Concertul Caritabil de Colinde Dar din dar, cu strângere de fonduri.

 

În cadrul evenimentului vor concerta:

Corul Psaltic TRONOS al Patriarhiei Române,

dirijat de părintele arhidiacon Mihail Bucă-Buchet;

Corala Bărbătească a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului,

dirijată de părintele lect. univ. dr. Neacșu Gheorghe;

Grupul Psaltic Ghelasie Basarabeanul, dirijat de părintele prof. Sorescu Ionuț-Robert, reunit cu membrii Corului Glasul Arhanghelului al Parohiei Micești, dirijat de doamna prof. Andreea Urs.

       INVITATA SPECIALĂ A CONCERTULUI va fi interpreta MARIA COMAN!

Accesul la concert se realizează pe bază de invitație nominală.

Invitația nu este transmisibilă și trebuie prezentată în format fizic la intrarea în sala de spectacole.

În cadrul concertului, invitații sunt rugați să doneze după bunăvoința inimii, pentru dotarea cu aparatură medicală a Spitalului de Pediatrie din Municipiul Pitești, Județul Argeș.

Invitațiile se vor distribui prin intermediul sediilor de Protoierie din: Pitești, Curtea de Argeș, Câmpulung Muscel, Mioveni, Costești și Topoloveni.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar