news        mail   location

 
 

Știința medicală este mereu trează și ne comunică spre luare aminte, că virusul Covid-19, are o vibrație de 5,5 Hz și moare la 25,5 Hz. După cum se știe, fiecare om are o putere de vibrație foarte mare, iar pentru aceștia virusul este o gripă ușoară, mult mai simplă.

 

Când se măsoară la om vibrațiile scăzute, mai ales, se constată că sunt mai multe pricini, pe care să nu le uităm:

-Oboseala

-Frica

-Tensiunea nervoasă

-Furia

-Ura

Se impune să medităm cu grijă la cele de mai sus și să ne reglăm singuri vibrațiile. Așa vom clădi imunitatea și vom rezista la atacul virusurilor rebele.

După ce am văzut atacurile asupra ființei noastre, acum să vedem lucrurile care produc vibrații scăzute, și anume:

-Spitale

-Centre de asistență

-Baruri

-Închisori

-Subterane și alte catacombe

Iată, cinci stări emoționale, dereglate și cinci locuri când vibrațiile scad sub 20 Hz și chiar mult mai jos, aceste vibrații activând virusul care devine periculos. Este vorba de mediul unde ne desfășurăm activitățile zilnice. Iată și măsurătorile aproximative, a stărilor noastre sufletești și trupești:

Durere de la 0,1 la 2 Hz – Generozitate/95Hz. Vedeți?

Frica de la 0,2 la 2,2 Hz – Gândire reală/150Hz

Iritație de la 0,9 la 6,8 Hz – Compasiune/150Hz

Zgomot de la 0,6 la 2,2 Hz – Iubire globală/150Hz

Mândria de la 0,8 la 3,1 Hz - Dragoste sfântă/205Hz

Așadar, să vibrăm din toată ființa întru gândire sfântă, fără obosire! Să vibrăm la cote maxime! La această stare ajungem pe cărări sigure și drepte:

-Dragoste de Dumnezeu și oameni!

-Zâmbet fără odihnă, sincer și din inimă!

-Joacă în natură!

-Cântat din instrumente și cu vocea!

-Dans fără oboseală!

-Plimbări în natură, însoțiți de oameni care nu ne tracasează!

-Exerciții fizice, alpinism protejat!

-Bucurați-vă în natură!

-Gustați fructe și legume!

-Beți apă din izvoare!

-Mâncați usturoi, ceapă, pătrunjel, varză, conopidă, ardei, hrean, orice fruct.

Și mai ales, să nu uităm: Vibrația Rugăciunii, are vibrația cea mai înaltă, de la 120 la 350Hz!

Trebuie să luăm legătura cu Domnul Dumnezeu în fiecare zi, chiar în fiecare clipă, pentru a nu greși întru nimic! Să cântăm din răsputeri, să râdem cu gura până la urechi, iar cine nu poate râde, să zâmbească măcar, că nu costă nimic și face mult bine; să iubim pe Dumnezeu, pe oameni, familia și natura; să ne silim să trăim, în pofida greutăților și a plictisului ce ne bântuie pe unii dintre noi; să vibrăm la cotele cele mai înalte, eliberându-ne, unii, de păduchelnița gândurilor și sentimentelor noastre precare.

Lupta se dă pe mai multe fronturi. Primul front este eliberarea ființei umane de balastul adunat și îngrămădit peste noi în decursul timpului! Virusul este un ac împotriva delăsării și indisciplinei personale și colective. Este un purece în cojoc! Trebuie eliminat (purecele!) fără să dăm foc la cojoc!

Delăsarea înseamnă prăbușire!

Așa se citește în cartea de știință ,,Putere versus forță” a lui David R. Hawkins.

Să nu fie, pentru nimeni, niciodată!

Să nu uităm de Dumnezeul Iubirii și Iertării!

Calinic Argeșeanul

Milostenia reprezintă jertfelnicia inimii. Dând celor săraci, inima noastră devine o adevărată jertfă adusă lui Dumnezeu. Cel care dă celui lipsit, nu face altceva decât să restituie bunuri la izvorul milei, care este Dumnezeu.
Milostenia sau îndurarea creştină izvorăşte din iubirea de Dumnezeu şi de aproapele şi ia forma ajutorării materiale şi morale a semenilor aflaţi în nevoie. Mântuitorul, modelul desăvârşit al milosteniei, ne-a înştiinţat că la Judecata de apoi faptele îndurării trupeşti şi sufleteşti sunt acelea care ne vor deschide porţile fericirii veşnice.
„Basarab Fest”, festivalul dedicat întemeietorilor Țării Românești, s-a desfășurat în județul Argeș în perioada 27-29 septembrie. În prima zi a acestui eveniment a avut loc premierea Concursului Național de Poezie „Toată vremea-și are vreme”, dar și un concurs dedicat artelor vizuale. Manifestările în cadrul acestui festival medieval au continuat în zilele de sâmbătă și duminică, cu momente care au pus în lumină vrednicia unui neam condus de bărbați demni cu frică de Dumnezeu.
În Duminica a XIX-a după Rusalii, mulți credincioși din municipiul Curtea de Argeș și-au îndreptat pașii către Noua Catedrală Arhiepiscopală ce poartă hramurile Sf. Mc. Filoteea și Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil.
Cu ocazia prăznuirii Sfântului Voievod Neagoe Basarab, în perioada 27-29 septembrie 2024, pe plaiurile argeșene se organizează „Basarab Fest” - primul festival dedicat întemeietorilor Țării Românești. Acest eveniment se desfășoară cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului.
Reamintim că filosoful Edmund Husserl s-a născut în anul când se uneau Principatele Române, 1859, în orașul Moravia, pe atunci parte din imperiul austriac. A studiat matematica și astronomia. După ce și-a luat doctoratul în matematică, a decis să se ocupe de filosofie.
După cum se știe, Ahad Ha`Am este pseudonimul filosofului evreu de origine ucraineană Asher Ginzborg, un faimos gânditor sionist care a promovat o renaștere spirituală în rândul evreilor. În 1890, susținea într-un eseu relativ satiric că, deși venerăm înțelepciunea, încrederea în sine contează mai mult.
Nu știu, desigur, cum au scris alții, cu anumite metehne fizice, uneori insuportabile. Personal, am scris după fiecare operație: de rinichi, de inimă, de coloană, și în cele de față (începând cu iunie 2024) cu o fractură izbitoare la genunchiul stâng, prin spulberarea rotulei, zdrobită în cele patru puncte cardinale.
Spre marea durere a filosofului Nietzsche, în timpul vieții lui nu s-a putut bucura ca scrisul său să ajungă la publicul larg și chiar el a trebuit să plătească pentru publicarea părții finale a cărții: Așa grăit-a Zarathustra (1883-1885), din fonduri personale.
Când mă gândesc la Sfântul Antim Ivireanul, alesul cărturar şi scriitor în slovele de aur ale cuvântului românesc, mintea mă duce la anul 1650, când Dumnezeu a binecuvântat naşterea pruncului, de neam georgian, care va deveni cel mai luminat mitropolit al Ţării Româneşti până în secolul al XVIII-lea.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar