news        mail   location

 
 

În data de 15 Decembrie 2023, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic Argeșeanul, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a organizat Concertul Caritabil de Colinde Dar din dar, desfășurat la Casa Sindicatelor din Municipiul Pitești, Județul Argeș.

 

În cadrul evenimentului au concertat Grupul Psaltic Ghelasie Basarabeanul, Corul de Copii Glasul Arhanghelului al Parohiei Micești, Grupul Vocal Flori Argeșene, interpreta Maria Coman, Corala Bărbătească a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului și Grupul Psaltic Tronos al Patriarhiei Române.

Pe lângă vestirea Nașterii Domnului Iisus Hristos, prin cântarea frumoaselor colinde, concertul a avut și scopul de a strânge donații pentru sprijinirea lucrărilor desfășurate la etajul 6 al Spitalului de Pediatrie din Municipiul Pitești, Județul Argeș.

Astfel, în urma concertului caritabil de colinde Dar din dar, a fost colectată din donații și sponsorizări, suma totală de 55.650 lei, care va fi dăruită Spitalului de Pediatrie din Pitești, imediat după Praznicul Nașterii Domnului.

Mulțumim cu recunoștință, și pe această cale, tuturor donatorilor și sponsorilor pentru mărinimia inimii, precum și tuturor celor care s-au ostenit în organizarea concertului!

Domnul Dumnezeu să răsplătească fiecăruia înmiit!

Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar