news        mail   location

 
 

Cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Calinic, Arhiepiscopul Argesului si Muscelului, parintele slujitor Constantin Radu-Gabriel impreuna cu doamna Martin Gabriela, presedinte al  Asociatiei Nevazatorilor din Romania, Filiala Arges, a organizat un pelerinaj la Manastirea Zamfira, Catedrala din Targoviste dar si vizitarea Muzeului Ceasului din Ploiesti. 



 

Cei 23 de pelerini s-au inchinat si rugat lui Dumnezeu, Maicii Domnului dar si Sfantului Nifon patriarhul Constantinopolului ale carui sfinte moaste se gasesc la cele doua obiective vizitate.  

Muzeul Ceasului are o colectie impresionanta de ceasuri dar prezinta si istoricul acestui instrument de masurare a timpului din cele mai vechi timpuri pana in zilele noastre. 

La intoarcere pelerinii au oprit pentru socializare la un local situat intre Targoviste si Gaiesti multumind lui Dumnezeu pentru frumoasa zi.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar