news        mail   location

 
 

Auzim adesea în cuvintele Sfintei Evanghelii porunca dumnezeiască: Fiţi milostivi, precum şi Tatăl vostru este milostiv (Luca 6, 36) şi Milă voiesc, iar nu jertfă (Matei 9, 13). Acest cuvânt nu trebuie explicat, ci aplicat în relația cu semenii noștri care au nevoie de dragostea noastră. 

Trebuie însă să făptuim milostenia cu toată inima noastră, după cum învaţă Sfântul Isaac Sirul: „Înainte de a da milostenie cuiva care o cere, priveşte-l cu ochi veseli şi mângâie-l în necazul lui cu vorbe blânde”.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Calinic Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, prin Sectorul Filantropic și de Misiune al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, la Parohia Mavrodolu în cadrul Centrului medical Sfânta Filoteia sprijinit de centrul medical Dr. Irimia au avut loc primele consultații gratuite la specializările ORL și Medicina Generală, destinate persoanelor vârstnice cu venituri modeste din cadrul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar