news        mail   location

 
 

Mântuitorul Hristos ne-a iubit şi ne iubeşte nespus de mult, iar această iubire a culminat primind de bună voie jertfa dureroasă de pe Crucea Golgotei. Mântuitorul, mai întâi şi mai presus de toate, a fost „Samarineanul“, care S-a aplecat asupra noastră, a păcătoşilor, cu o totală dăruire de sine şi ne-a vindecat rănile şi ne-a încredinţat „casei de oaspeţi“, care este Sfânta Biserică, până la deplina vindecare. 

Acum 2 săptămâni, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a lansat o campanie umanitară pentru cei 11 copii din familia Oroșanu din cartierul Noapteș – municipiul Curtea de Argeș, care trec prin diferite încercări și suferințe.

Părintele Diaconescu Andrei – coordonatorul Sectorului Social, Filantropic și de Misiune a fost prezent în mijlocul familiei și a identificat lucrurile de care aveau nevoie urgent.

Eparhia Argeșului și Muscelului a achitat suma de 15.342 lei, banii fiind folosiți la achiziționarea și montarea unei centrale pe lemne și a unui boiler pentru apă caldă, aducând bucurie în sufletele copiilor care, de acum înainte, vor avea locuința încălzită.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar