news        mail   location

 
 

Ziua Bastonului Alb reprezinta Ziua Internationala a persoanelor fara vedere sau cu vedere slaba.  Nevazatorii din Arges au sarbatorit aceasta zi impreuna cu doamna Martin Gabriela, presedinte al Asociatiei Neazatorilor, Filiala Arges si parintele slujitor Constantin Radu Gabriel, printr-un concurs de cultura generala (la sediul filialei), un pelerinaj la Manastirea Caraiman, ctitorita de parintele Gherontie Puiu si vizitarea Castelului Cantauzino din Busteni.



 

Domeniul Castelului  Cantauzino este unul din cele mai frumoase de pe Valea Prahovei avand o arhitectura de mare valoare. Castelul a construit in anul 1911 la cererea printului Gheorghe Grigore Cantauzino. Gradina de la poalele palatului a fost amenajata dupa moda parcurilor din marile capitale europene. Castelul Cantacuzino este unul din monumentele importante ce apartin istoriei si culturii noastre romanesti.

In a doua parte a zilei cei 23 de participanti au multumit lui Dumnezeu socializand la un local de pe Valea Prahovei.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar