news        mail   location

 
 

Milostenia nu trebuie privita ca o cheltuiala ci ca un castig. Chiar daca pare o pierdere, ea este de fapt o comoara pusa la pastrare.  Asa cum semanatorul ingroapa  bucuros cat mai multe seminte in speranta unui rod bogat, tot asa si noi sa facem milostenie in credinta ca fapta noastra va produce roade.

 

Astfel, nu doar ca-i hranim pe cei flamanzi si-i imbracam pe cel goi, dar  le descoperim ca milostenia lui Dumnezeu se sevarsa asupra tuturor, cu atat mai mult cand ai inima curata.

Cu purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune, a desfasurat la Parohia Prundu III Pitesti cu Hramul,,Nasterea Maicii Domnului'',  sub coordonarea preotului Preda Vilcu Costin si cu sprijinul parintelui Paul Stanescu de la Parohia Mavrodolu-Pitesti, o activitate caritabila constand in ajutorarea unei  familii nevoiase cu  produse alimentare, imbracaminte, produse sanitare si de igiena.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar