news        mail   location

 
 

La început de primăvară, în Anul omagial al pastorației persoanelor vârstinice, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului organizează prin Sectorul Social Filantropic și de Misiune diferite activități menite să promoveze grija pentru viață, sănătate și dragostea între oameni.



 

Înainte de 8 martie - Ziua Internațională a Femeii, beneficiarele din cadrul Centrului de Îngrijire și Asistență din municipiul Pitești, au avut bucuria de a primi astăzi vizita unui sobor de preoți care au împărțit acestora flori, icoane și dulciuri. În această acțiune s-au implicat și elevii Liceului Iulia Zamfirescu din orașul Mioveni, care au confecționat manual mărțișoare și felicitări ce au fost oferite tot astăzi de slujitorii sfintelor altare.

Tot astăzi, reprezentanții Sectorului Social Filantropic și de Misiune al Eparhiei, împreună cu voluntarii implicați, au ajuns la un spital privat din municipiul Pitești unde pacientele și cadrele medicale au primit mărțișoare, iconane, flori și dulciuri.

Sectorul Social Filantropic și de Misiune va continua această acțiune și în celelalte protopopiate ale Eparhiei, arătându-se astfel că Biserica Ortodoxă face eforturi importante pentru ajutorarea vârstnicilor.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar