news        mail   location

 
 

Cu ocazia Zilei Bastonului Alb - Ziua Internationala a Nevazatorilor, Filiala Nevazatorilor Arges a organizat impreuna cu Biblioteca Municipala  Ion Barbu din Campulung un frumos si captivant concurs de cultura generala cu premii sustinut de 12 concurenti nevazatori. 


 


 

Dupa concurs ne-am recules la Mausoleul eroilor de la Mateias, monument dedicat eroilor din Razboiul de Intregire Nationala dintre anii 1916-1918. Complexul memorial de la Mateias este alcatuit dintr-un mausoleu, un muzeu istorico-militar si un bazolerief . La subsolul constructiei se afla intr-o cripta osemintele a peste 400 de soldati si ofiteri. 

Ne-am inchinat si la Manastirea Negru Voda, la Sfintele Moaste ale Sfantului Cuvios Ioanichie cel Nou de la Muscel dupa care am petrecut o agapa de socializare la un local din Campulung.  

Parintele slujitor Constantin Radu-Gabriel a fost alaturi de nevazatori ca de fiecare data cand s-au organizat momente cultural artistice, sportive sau religioase. 

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar