news        mail   location

 
 

Conţinutul didactic al excursiilor este mult mai flexibil şi mai variat decât al lecţiilor desfăşurate în sala de clasă, elevii participând cu multă bucurie şi optimism la aceste acţiuni, lărgindu-şi în acest fel orizontul de cunoştinţe prin contactul direct cu realitatea.



 

Prin mijloacele atrăgătoare pe care le are la dispoziţie, excursia înviorează activitatea şcolară, stimuleaza curiozitatea de a descoperi noi fenomene, formează o atitudine spirituală, prilejuieşte trăiri adânci ale unor sentimente patriotice.

Cu binecuvântarea Părintelui Arhiepiscop Calinic Argeșeanul, elevii  de la Seminarul Teologic „Neagoe Vodă Basarab” din Curtea de Argeș, însoțiți de cadrele didactice, au plecat într-o excursie la Târgoviște, unde au vizitat: Cetatea de scaun, Turnul Chindiei, Muzeul Tiparului, Muzeul Poliției Române, Grădina Zoologică, Catedrala Mitropolitană și Mănăstirile: Stelea, Dealu și Viforâta.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar