news        mail   location

 
 

În luna sărbătorilor, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Sectorul Social Filantropic și de Misiune a organizat campania “Crăciunul la premianții de la sate!”.



 

Prin acest nou proiect social-filantropic, premianții din mediul rural au fost încurajați să trimită către scrisori cu dorințele lor, care au fost îndeplinite cu ajutorul parohiilor, sponsorilor și a publicului larg. Astfel, persoanele și firmele doritoare au reușit prin implicare să îndeplinească dorințele unui număr de aproape  200 de copii premianți, care provin din familii fără posibilități materiale. Toate persoanele implicate au avut posibilitatea să pregătească un cadou personalizat în conformitate cu dorința copilului care a trimis scrisoarea.

Cu ajutorul voluntarilor a fost organizată o caravană care a ajuns în școlile din cuprinsul Eparhiei, precum și la casele acestor copii, pentru a aduce cadourile mult visate.

Campania socială ,,Crăciunul la premianții de la sate” își propune să aducă bucurie acelor elevi  care nu au posibilități materiale, dar care reușesc să obțină rezultate foarte bună la învățătură. Astfel sunt  eliminate o parte din inegalitățile existente între copiii din mediul urban și cel rural.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar