news        mail   location

 
 

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Sectorul Social Filantropic și de Misiune a demarat un proiect social în parteneriat cu trei firme din cuprinsul Eparhiei. Prin această actiune au fost oferite daruri consistente la 45 de copii identificați de Sectorul Social, Filantropic și de Misiune.



 

Pentru început, la sediul protoieriei Pitești,  în prezența părintelui  consilier Andrei Diaconescu și a reprezentanților celor trei societăți private, au fost oferite 15 pachete cu alimente, dulciuri, jucării și produse igienă.

Acțiunea a continuat la Centrul Eparhial din municipiul Curtea de Argeș unde 30 de copii din familii defavorizate social,  au primit cu multă bucurie pachetele pregătite de voluntari.

Această activitate completează toate celelalte acțiuni care au fost desfășurate în Eparhia Argeșului și Muscelului în această perioadă, astfel arătându-se că problemele sociale din județul Argeș sunt permanent în atenția Bisericii.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar