news        mail   location

 
 

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul –Biroul de Cateheză a organizat o activitate educațional-catehetică și socială la Biserica Valea Danului în parteneriat cu Școala Gimnazială din localitate.

 

Bucuria Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos trebuie să o găsim și în sufletele noastre mai ales atunci când dăruim din tot sufletul.

Pentru a veni în întâmpinarea tuturor, oamenii au dăruit oamenilor o pildă de dragoste în cadrul Parteneriatului ”Bucuria de a dărui” dintre Parohia Valea Danului reprezentată de preoții Dumitru Mihăilescu și Vasile-Cornel Ilina și Școala Gimnazială Nr. 1 Valea Danului reprezentată de director, profesor Elena Ilina.  

Activitatea a fost coordonată de Părintele Dan-Florin Obrocea, Consilier Învățământ și Activități cu Tineretul și de Părintele Vasile-Cornel Ilina, Coordonatorul Biroului de Cateheză și Activități cu Tineretul din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș.

Darurile au puterea de a porni începuturi.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar