news        mail   location

 
 

Luna septembrie, după tradiție, anunță venirea toamnei în natură, precum și începutul Noului An Școlar pentru fiecare elev în parte, și pentru toți laolaltă. Procesul educativ nu poate fi separat de latura religioasă, întrucât ceea ce este bun și frumos în Istoria noastră milenară, izvorăște și din sentimentul religios național, astfel că, Biserica Străbună a dat naștere și creează pe mai departe cunoaștere, cultură, erudiție și modele, contribuind prin numeroase proiecte și activități educaționale și culturale, la educarea României europene.



 

Elevii și cadrele didactice de la Liceul Tehnologic „Ferdinand I” au pășit în noul an școlar în duh de rugăciune, fiind prezenți în biserica parohiei Sfinții Împărați Constantin și Elena din municipiul Curtea de Argeș, la slujba oficiată de părintele slujitor Vasile Barbu, care a rostit un cuvânt de învățătură, arătând importanța educației și a rugăciunii în modelarea elevilor.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar