news        mail   location

 
 

Copilăria este vârsta la care se formează caracterul persoanei, de aceea, este foarte important ca familia să se preocupe de educaţia copiilor de la o vârstă fragedă. Dacă ne referim la o educaţie creştină oferită fiilor şi fiicelor în sânul familiilor, atunci, cu siguranţă, trebuie să avem în vedere ceea ce ne îndeamnă Sfântul Apostol Pavel: ajutarea copiilor şi a tinerilor de a câştiga chipul sau forma lui Dumnezeu în ei, de a avea permanent văzul şi auzul lui Hristos, de a vedea totul prin ochii lui Hristos.



 

Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul din cadrul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului desfășoară proiectul „Hristos împărtășit copiilor”. La parohia Valea Mare, protoieria Topoloveni, copiii participă la școala de vară, în care voluntarii și părintele slujitor Iriminescu Tiberiu, organizează diferite activități și cateheze.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar