news        mail   location

 
 

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul –Biroul de Cateheză a organizat o activitate educațional-catehetică și socială la Biserica Valea Danului.

 

Darul de Crăciun este o tradiție care reflectă generozitatea și spiritul sărbătorii. Gestul dăruirii aduce bucurie și împărtășire, exprimând afecțiune și apreciere față de cei dragi. 

Proiect educațional interjudețean educațional-catehetic–social și de voluntariat de Crăciun ”Bucuria de a dărui” coordonat de Parohia Valea Danului reprezentată de părintele Vasile-Cornel Ilina, Școala Gimnazială Nr. 1 Valea Danului reprezentată de director, profesor Elena Ilina, Asociația Pro-Educația reprezentată de Doina Pătrășcan împreună cu alți oameni de suflet au adus daruri bogate copiilor din parohie.

Activitatea a fost coordonată de Părintele Dan-Florin Obrocea, Consilier Învățământ și Activități cu Tineretul și de Părintele Vasile-Cornel Ilina, Coordonatorul Biroului de Cateheză și Activități cu Tineretul din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș.

Prin cadouri, ne exprimăm recunoștința, susținerea și dragostea față de cei din jurul nostru, contribuind la atmosfera de sărbătoare și bucurie a Crăciunului.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar