news        mail   location

 
 

Cu binecuvântarea Părintelelui Arhiepiscop Calinic Argeșeanul, studentul teolog Robert Toader, paracliserul Paraclisului Universitar din Pitești, s-a calificat în urma examinării de limba greacă, pentru a participa nu doar ca pelerin, ci ca viețuitor cercetător timp de trei săptămâni la Mânăstirea Vatoped.

 

Studentul teolog Robert Toader este bursier de marcă a Facultății de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” a Universității din București și este pasionat de limba greacă și geografia biblică. Tânărul student a primit diferite ascultări, în funcție de necesitățile mănăstirii, a participat la programul de slujbe, care începe de la ora patru dimineața și a avut discuții duhovnicești cu diferiți părinți din mănăstire. Mănăstirea Marea Vatopedu, și este cea mai bogată din punctul de vedere al documentelor istorice vechi (peste 14.000).

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar