news        mail   location

 
 

Sfânta Cruce ne călăuzeşte pe drumul mântuirii, începând cu Taina Sfântului Botez şi până la trecerea noastră din această viaţă. În tot timpul vieţii noastre este prezentă Sfânta Cruce, pe care o mărturisim a fi armă de biruinţă împotriva celui rău. Deoarece noi vedem în Cruce pe Cel Răstignit pe ea, Hristos Domnul, care prin moartea şi Învierea Sa a zdrobit puterea celui rău.



 

Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul din cadrul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului a desfășurat o activitate catehetică în biserica parohiei Sfântul Apostol Toma din municipiul Pitești.

Copiii de la Grădinița „Aripi deschise”, coordonați de doamnele educator Soldatu Maria Manuela și Jubleanu Anca Maria, au fost primiți de părintele slujitor Olteanu George, care le-a vorbit despre Sfânta Cruce, după care au spus rugăciuni, au colorat, iar la sfârșit au primit daruri!

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar